Lyder - koiranruoka

Suomalainen koiranruoka, joka on juuri sitä, mitä koirat söisivät, jos ne saisivat itse päättää. Kaikki Lyder koiranruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa ja niissä on  höysteenä kotimaisia kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa.

Kaikissa Lyder koiranruoissa on mukana nivelille ja rustoille tärkeää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, jotka pitävät huolta koiran nivelten hyvinvoinnista läpi koko koiran elämän. Lyder koiranruoka ei ole vain koiranruoka, vaan se on täysravintoa koiralle, mistä koira saa kaikki tarvittavat ravinteet.

yder koiranruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa. Eikä mitä tahansa lihaa, vaan ihan sitä samaa, elintarvikelaatuista lihaa, jota myydään kaupan lihatiskillä ihmisten ravinnoksi. 

Lyder koiranruokia on saatavana myös luomulihasta valmistettuina. Luomulihasta valmistetuissa Lyder koiranruoissa myös ruoissa käytetyt muut raaka-aineet ovat luomulaatua.

Lyder on suomalainen lemmikkiruokasarja, joka valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.