Koiranruoat

Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat CLINIVET Super Premium Veterinary Nutrition -koiranruoat. Kaikki sarjan kuivaruoat ovat vehnättömiä, lisäksi valikoimasta löytyvät myös suositut, täysin viljattomat Grain Free-ruoat. Korkealaatuinen CLINIVET kuivaruoka maistuu kaikille koirille pennusta senioriin – luonnolliset maut herättävät nirsoimmankin koiran ruokahalun!

100% luonnollinen CLINIVET-ruoka on valmistettu vehreydestään tunnetussa Pohjois-Irlannissa ja käytetyt raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi luokiteltuja. Ruokiin ei ole lisätty keinotekoisia lisäaineita, kuten väri-, maku tai säilöntäaineita. Valmistukseen on käytetty lähellä tuotettua kananlihaa, Atlantilta pyydettyä kalaa ja norjalaista lohiöljyä. Kananliha, kala tai lohiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja. Myös käytetyt kananmunat, perunat, auringonkukkaöljy ja merilevä ovat euroopasta. Riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa puhtaasta luonnostaan. 

CLINIVET on hypoallergeeninen kuivaruoka, joten se sopii myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille – Eläinlääkäreiden suosittelema ruoka lemmikkisi jokapäiväiseen hyvinvointiin!

  • Näkymä
-10%
PAKETTIHINTA -10% Minnin Beeffi 1 kg + Minnin Fisu Oili 500 ml