Koiranruoat

UUTUUS!

LYDER 
Valikoimastamme löydät nyt myös Lyder suomalaisen koiranruoan, joka on juuri sitä, mitä koirat söisivät, jos ne saisivat itse päättää. Kaikki Lyder koiranruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa ja niissä on  höysteenä kotimaisia kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisää ostoskoriin myös
 Lyder makupalat, jotka ovat käsinleivottuja, gluteenittomia (viljattomia) puruherkkuja koiralle, jotka valmistetaan elintarvikelaatuisista raaka-aineista.


CLINIVET

Valikoimastamme löydät huippulaadukkaat CLINIVET Super Premium Veterinary Nutrition -koiranruoat. Kaikki sarjan kuivaruoat ovat vehnättömiä, lisäksi valikoimasta löytyvät myös suositut, täysin viljattomat Grain Free-ruoat. Korkealaatuinen CLINIVET kuivaruoka maistuu kaikille koirille pennusta senioriin – luonnolliset maut herättävät nirsoimmankin koiran ruokahalun! CLINIVET on hypoallergeeninen kuivaruoka, joten se sopii myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

MINNIN BEEFFI

Minnin Beeffi on laadukas täydennysrehu koirille ja kissoille. Kuivalihaa voidaan käyttää kaikille lihaa syöville lemmikeille lisäproteiinin lähteenä, raakaruokinnassa tuorelihan sijaan, aktivointilelujen täytteenä tai kuivaruoan lisänä tuomaan vaihtelua ruokavalioon. 

  • Näkymä
-10%
PAKETTIHINTA -10% Minnin Beeffi 1 kg + Minnin Fisu Oili 500 ml