Dorwest - luontaistuotteet

Luontaistuotteita koirille ja kissoille

Murray ja Dorothy Ellis perustivat Dorwest Herbs perheyrityksen vuonna 1948 ja heidän kiinnostuksensa yrtteihin ja niiden mahdollisiin parantaviin vaikutuksiin aloittivat toiminnan, joka on ollut uranuurtajana luontaistuotteiden valmistajana nyt jo yli 50 vuotta. Dorwest Herbsiä pidetään nykyään johtavana vaikutusvaltaisena asiantuntijana kaikissa luontaistuotteita koskevassa lemmikkieläinten hoidossa.

Laatukontrolli

Yli puolivuosisataa on pitkä aika, mutta tämä on osoittautunut erittäin tärkeäksi. Dorwest Herbsin maine vakavana valmistajana on levinnyt ympäri maailmaa ja heidän tuotteitaan on saatavilla lähes joka maasta. Tämä puolivuosisatainen historia on myös todistanut epäilijöille Dorwest Herbsin tuotanto standardien olevan mitä korkeimpia. Englannin valtion lääketuotteiden lisenssi viranomaiset ovat tämän myös vahvistaneet myöntämällä heille erilliset Tuotelisenssit, joita valvotaan erittäin tarkasti 1968 voimaantulleella lääkelailla. Tämän lääkelain keskeisiä kohtia ovat erittäin tiukat puhtaus ja turvallisuuskriteerit sekä eläinlääkäreiden todistukset tuotteiden tehoista ongelmiin, joihin tuotteita suositellaan. Tuotannon tiukat laatukontrollit, raaka-aineiden laatutarkistuksineen, varmistavat etteivät myöskään raaka-aineet sisällä ympäristömyrkkyjä tai muita vahingollia aineita. Mikrobiologinen laatuseuranta takaa tuotteiden tehon sekä vaadittavat säilytysajat.

Eläinkokeet

Vuosien kuluessa tuotteet ovat todistaneet toimivuutensa lemmikkiemme hoidossa ja Dorwest Herbs on ylpeä tästä historiallisesta taustasta, heidän tuotteitaan ei ole koskaan testattu eläinkokeilla. Minkään tuotteen tai raaka-aineen toimivuutta ei ole eikä tulla erillisillä eläinkokeilla testaamaan.

  • Näkymä
16,99 €
21,99 €
16,99 €