Oxyfresh Pet Deodorizer Spray – Hajunpoistaja tekstiileille 473 ml
Oxyfresh Pet Deodorizer Spray – Hajunpoistaja tekstiileille 473 ml

Oxyfresh Pet Deodorizer Spray – Hajunpoistaja tekstiileille 473 ml

Oxyfresh
24,90 €
Sisältää alv. 24 %

Oxyfresh Pet Deodorizer hajunpoistosuihke poistaa lemmikin jättämät hajut tekstiileistä kotona ja autossa. Hajusteeton.

Toimitusaika 1 - 7 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Oxyfresh Pet Deodorizer Spray – Hajunpoistosuihke lemmikkikodin tekstiileihin

Poistaa epämiellyttävät hajut tekstiileistä, jopa minuutissa! Tehokas hajunpoistosuihke poistaa lemmikin eritteiden hajut ja muut häiritsevät tuoksut sohvista, verhoista, matoista ja makuualustoista. Hajusteeton.

Koko 473 ml.


Hyödyt:

Oxyfresh Pet Deodorizer -hajunpoistaja on lemmikkikodin tekstiilien ja huonekalujen tehokas raikastaja!

  • NOPEA HAJUNPOISTO – Oxyfresh-hajunpoistajan sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä koiran tai kissan jättämiä hajuja keinotekoisesti, vaan eliminoi ne tehokkaasti jopa 60 sekunnissa. Ei minuuttien odottelua, vaan välitöntä raikkautta!

  • MONIKÄYTTÖINEN – Raikasta matot, verhot, sohvat ja nojatuolit, sängynpatjat, lemmikkien makuualustat ja pedit, auton penkit ja matot...

  • HAJUTON – Hajusteettomana sopii myös allergiakotiin ja hajusteyliherkille.

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. 


Käyttöohje:

Poista ensin lemmikin mahdolliset jätökset ja näkyvä lika, suihkuta sitten Oxyfresh-hajunpoistajaa kohteeseen. Oxyfresh on niin hellävarainen, että sitä voi suihkuttaa jopa koiran tai kissan turkkiin!


Koostumus:

Water/Aqua (vesi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi).Valmistusmaa: USA.
Maahantuoja: LuppaSoppi Oy

Arvostelut 0 arvostelua