Oxyfresh Water Additive – Liuos suuhygienian hoitoon alk. 14,90€
Oxyfresh Water Additive – Liuos suuhygienian hoitoon alk. 14,90€

Oxyfresh Water Additive – Liuos suuhygienian hoitoon alk. 14,90€

Oxyfresh
14,90 €
Sisältää alv. 24 %

Juomaveteen lisättävä Oxyfresh liuos koiran ja kissan hampaiden sekä hammaskiven hoitoon. Hajusteeton ja makuaineeton.

Toimitusaika 1 - 7 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Oxyfresh Hammasliuos koiran ja kissan suuhygienian hoitoon

Juomaveteen lisättävä riittoisa Oxyfresh Hammasliuos on vaivattomin ratkaisu lemmikkisi raikkaaseen hengitykseen sekä plakkia ja hammaskiveä vastaan. Lisää vain pieni määrä liuosta koiran tai kissan juomaveteen ja siinä kaikki! Harjaamista ei tarvita.

Hajusteeton ja makuaineeton. Koot 89 ml, 237 ml, 473 ml.


SÄÄSTÄ -10%: Osta hammasliuos 473 ml x 2 kpl

SÄÄSTÄ -15%: Osta hammasliuos ja hammasgeeli pakettihintaan

SÄÄSTÄ -15%: Osta hammasliuos ja hammassuihke pakettihintaan

 

Hyödyt:

Suuhygienian kotihoito Oxyfreshillä auttaa vähentämään koiran ja kissan suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan. Kolmanteen ikävuoteen mennessä 70% kissoista ja 80% koirista kärsii jo jonkinlaisista suun ongelmista tai sairauksista. Siksi lemmikin hampaiden päivittäinen hoito on tärkeää!

  • RAIKASTAA HENGITYKSEN – Oxyfreshin sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei muissa lemmikkien hammasgeeleissä tai hammastahnoissa ole!

  • VÄHENTÄÄ HAMMASKIVEÄ JA PLAKKIA – Yleisin syy koiran tai kissan pahanhajuiseen hengitykseen on hampaiden pinnalle kertynyt bakteerikerros eli plakki ja siitä muodostunut hammaskivi, sekä niiden seurauksena syntynyt ientulehdus. Oxyfreshin sisältämä Oxygene® sekä sinkki torjuvat bakteereja, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven muodostumisen.

  • RIITTOISA, HELPPO KÄYTTÄÄ – Juomaveteen lisättävä hammasliuos tarjoaa helpon tavan suuhygienian hoitoon – lisäät vain tilkan (1 korkillinen 1 litraan) liuosta vesikulhoon ja siinä kaikki!

  • HAJUTON JA MAUTON – Liuos on 100 % hajustamaton ja makuaineeton, joten nirsoinkaan koira tai kissa ei edes huomaa, että juomavedessä on liuosta.

  • TURVALLINEN – Ei ärsytä herkkiä limakalvoja. Ei sisällä alkoholia, vahvoja kemikaaleja, ksylitolia, minttua, teepuuöljyä, neilikkaöljyä tai hajujen peiteaineita. Vain turvallisia ja laadukkaimpia ainesosia, joilla on merkitystä lemmikin suun terveydelle.

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Jos olet jo kokeillut kaikkea muuta, suosittelemme kokeilemaan Oxyfreshiä!


Näin käytät Oxyfresh Hammasliuosta:

Kaada yksi korkillinen (5 ml) Oxyfresh Water Additive Hammasliuosta yhteen litraan vettä. Älä yliannostele. Lisää liuosta jokaisella vesikulhon täyttökerralla. Päivittäinen käyttö raikastaa hengityksen, auttaa torjumaan hammaskiveä ja iensairauksia sekä parantaa suun yleistä terveyttä. 

Liuosta voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin tai Oxyfresh hammassuihkeen kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

Yhdestä pullosta riittää 94:ään litraan juomavettä (473 ml:n pullo).

Liuos sopii käytettäväksi myös lemmikkien juoma-automaateissa. Poista kuitenkin mahdollinen hiilisuodatin, ettei se suodata pois liuoksen aktiivisia ainesosia.

Oxyfresh on turvallinen myös pennuille. Voit aloittaa hammasliuoksen käytön heti kun pennun hampaat ovat vaihtuneet.


Säilytys:

Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys pakkauksessa.


Koostumus:

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti), Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).

Gluteeniton.


Valmistusmaa: USA
Maahantuoja: LuppaSoppi Oy

Arvostelut 5 1 arvostelu
Helpotus
Todella helppokäyttöinen. Liuos ollut käytössä koirallani jo jonkun aikaa, eikä pahasta hengityksen hajusta olla enää kärsitty. Liuos jää meillä käyttöön.