Oxyfresh Liuos – Suuhygienian hoitoon 473 ml
Oxyfresh Liuos – Suuhygienian hoitoon 473 ml

Oxyfresh Liuos – Suuhygienian hoitoon 473 ml

Oxyfresh
28,90 €
Sisältää alv. 24 %

Veteen lisättävä Oxyfresh Liuos, koiran ja kissan hampaiden sekä hammaskiven hoitoon. Osta 2 - saat 10% alennusta molemmista!

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%
Toimitusaika 1 - 7 työpäivää

Oxyfresh Liuos - koiran ja kissan suuhygienian hoitoon


Oxyfresh Liuos on vaivattomin ratkaisu koiran ja kissan suuhygienian hoitoon. Vihdoinkin sen parhaan ystävän hampaiden ja ikenien hoitaminen on helppoa ja nopeaa! Koiran ja kissan suuhygieniasta huolehtiminen on myös todella tärkeää - kolmanteen ikävuoteen mennessä 70% kissoista ja 80% koirista kärsii jo jonkinlaisista suun ongelmista tai sairauksista. Pahimmassa tapauksessa nämä suun ongelmat ja sairaudet voivat viedä jopa vuosia pois koiran tai kissan eliniästä.


Oxyfresh Liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä neste, joka on tarkoitettu päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa ja hoitaa hampaita ja ikeniä sekä poistaa pahanhajuisen hengityksen. Oxyfresh Liuos estää lisäksi plakin ja hammaskiven muodostumisen.


Oxyfresh Liuosta on äärimmäisen helppo käyttää: kaada korkillinen liuosta koiran tai kissan juomaveteen. Lisää liuosta aina täyttäessäsi vesikulhon. Harjaamista ei tarvita.


Oxyfresh Liuos on 100% hajuton ja mauton.


Yhdestä pullosta riittää 94:ään litraan juomavettä.


Oxyfresh Liuoksen vaikutus tehostuu, jos sitä käytetään yhdessä Oxyfresh Hammasgeelin tai  Oxyfresh Hammassuihkeen kanssa. 

koko 473ml.

Hyödyt:


  • Raikas hengitys - Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.


  • Puhtaat hampaat ja ikenet - Helpoin tapa puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.


  • Torjuu plakkia ja hammaskiveä - Auttaa vähentämään koiran ja kissan suun sairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.


  • Parantaa suun terveyttä - Tämä innovatiivinen sekoitus turvallisia ja toimivia ainesosia on turvannut ja parantanut lemmikkien terveyttä jo yli 30 vuoden ajan.


  • Turvallinen koirille ja kissoille - Vain ainesosia, jotka parantavat suun terveyttä ja jotka ovat 100% myrkyttömiä. Alkoholiton.


  • Hajuton ja mauton - Nirsoinkaan koira tai kissa ei edes huomaa, että juomavedessä on liuosta.


  • Eläinlääkärien suosittelema - jo yli 30 vuoden ajan!


Miten käytän Oxyfresh Liuosta?


Kaada yksi korkillinen Oxyfresh Liuosta yhteen litraan vettä. Lisää Oxyfresh Liuosta veteen jokaisella vesikulhon täyttökerralla - koska sillä on merkitystä. Päivittäinen käyttö auttaa torjumaan iensairauksia, parantaa hampaiden, ienten ja suun yleistä terveyttä sekä tarjoaa raikkaan hengityksen.


Koostumus:


Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti),  Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidia), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti)


Valmistusmaa: USA

Arvostelut 5 1 arvostelu
Helpotus
Todella helppokäyttöinen. Liuos ollut käytössä koirallani jo jonkun aikaa, eikä pahasta hengityksen hajusta olla enää kärsitty. Liuos jää meillä käyttöön.