Oxyfresh Dental Spray – Hammassuihke suuhygienian hoitoon 89 ml
Oxyfresh Dental Spray – Hammassuihke suuhygienian hoitoon 89 ml

Oxyfresh Dental Spray – Hammassuihke suuhygienian hoitoon 89 ml

Oxyfresh
17,90 €
Sisältää alv. 24 %

Oxyfresh Hammassuihke koiran ja kissan hampaiden ja hammaskiven hoitoon. Hajusteeton ja makuaineeton.

Oxyfresh Hammassuihke koiran ja kissan suuhygienian hoitoon

Hammassuihke on nopea ja edullinen ratkaisu lemmikin pahanhajuiseen hengitykseen sekä plakin ja hammaskiven ehkäisyyn. Suihkauta koiran tai kissan hampaisiin ja ienrajaan ja jätä vaikuttamaan. Siinä kaikki! 

Hajusteeton ja makuaineeton. Koko 89 ml.


SÄÄSTÄ -15%: Osta hammassuihke ja hammasliuos pakettihintaan!


Hyödyt:

Haiseeko koirasi tai kissasi suu? Jos lemmikilläsi on pahanhajuinen hengitys, yleisimpänä syynä siihen on hammaskivi. Oxyfreshin ainutlaatuinen koostumus hajottaa hammaskiveä aiheuttavia bakteereja ja raikastaa nopeasti pahanhajuisen hengityksen.

Kolmanteen ikävuoteen mennessä 70% kissoista ja 80% koirista kärsii jo jonkinlaisista suun ongelmista tai sairauksista. Suuhygienian kotihoito Oxyfreshillä auttaa vähentämään koiran ja kissan suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan. Siksi lemmikin hampaiden päivittäinen hoito on tärkeää!


  • RAIKASTAA HENGITYKSEN – Sinkki ja patentoitu Oxygene® yhdessä eivät peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoivat bakteerien aiheuttamat hajut nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei muissa lemmikkien hammassuihkeissa ole!

  • VÄHENTÄÄ HAMMASKIVEÄ JA PLAKKIA – Yleisin syy koiran tai kissan pahanhajuiseen hengitykseen on hampaiden pinnalle kertynyt bakteerikerros eli plakki ja siitä muodostunut hammaskivi, sekä niiden seurauksena syntynyt ientulehdus. Oxyfresh hajottaa bakteereja, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven muodostumisen.

  • HELPPO KÄYTTÄÄ – Muutama suihkaus lemmikin hampaisiin ja ienrajaan, muuta ei tarvita!

  • HAJUTON JA MAUTON – Suihke on hajustamaton ja makuaineeton, joten sen käyttö luonnistuu myös temperamenttisten koirien ja kissojen kanssa.

  • TURVALLINEN – Ei ärsytä herkkiä limakalvoja. Ei sisällä alkoholia, vahvoja kemikaaleja, ksylitolia, minttua, teepuuöljyä, neilikkaöljyä tai keinotekoisia hajujen peiteaineita. Vain 100 % turvallisia ja laadukkaimpia ainesosia, joilla on merkitystä lemmikin suun terveydelle.

  • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Jos olet jo kokeillut kaikkea muuta, suosittelemme kokeilemaan Oxyfreshiä! 


Näin käytät Oxyfresh Hammassuihketta:

Suihkauta koirasi tai kissasi hampaisiin ja ienrajaan molemmille puolille – muuta ei tarvita! 

Raikastaa hengityksen nopeasti. Päivittäin käytettynä suihke estää plakin kertymistä, vähentää hammaskiveä ja ylläpitää tervettä ienkudosta. Kätevä suihkepullo kulkee myös näppärästi matkalla mukana! 

Voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin tai Oxyfresh juomaveteen lisättävän liuoksen kanssa, jolloin vaikutus tehostuu.

Oxyfresh on turvallinen myös pennuille. Voit aloittaa hammassuihkeen käytön heti kun pennun hampaat ovat vaihtuneet. 


Säilytys: 

Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys pakkauksessa.


Koostumus:

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Chlorophyllin Copper Complex (klorofylliini kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).


Valmistusmaa: USA
Maahantuoja: LuppaSoppi Oy

Arvostelut 0 arvostelua