Oxyfresh Hammassuihke – Suuhygienian hoitoon
Oxyfresh Hammassuihke – Suuhygienian hoitoon

Oxyfresh Hammassuihke – Suuhygienian hoitoon

Oxyfresh
17,90 €
Sisältää alv. 24 %

Oxyfresh Hammassuihke, koiran ja kissan hampaiden ja hammaskiven hoitoon. Osta 2 - saat 10% alennusta molemmista!

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%

Oxyfresh Hammasuihke - koiran ja kissan suuhygienian hoitoon


Hammassuihke koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon. Oxyfresh Hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja hoitaa ikeniä. Helppo ja nopea käyttää: suihkaise suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille) ja jätä vaikuttamaan. Siinä kaikki! Harjaamista ei tarvita. Koska suihke on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu hyvin tempperamenttistenkin lemmikkien kanssa.

Oxyfresh Hammassuihke ennaltaehkäisee koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia. Suihke puhdistaa ja hoitaa hampaita ja ikeniä sekä poistaa pahanhajuisen hengityksen. Suihkeen avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus ja hoito onnistuu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona - ilman harjaamista.

Oxyfresh Hammassuihkeen vaikutus tehostuu, jos sitä käytetään yhdessä Oxyfresh Hammasgeelin tai veteen sekoitettavan Oxyfresh Liuoksen kanssa. 


Hyödyt:


  • Raikas hengitys - Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.


  • Puhtaat hampaat ja ikenet - Helpoin tapa puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.


  • Torjuu plakkia ja hammaskiveä - Auttaa vähentämään koiran ja kissan suun sairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.


  • Parantaa suun terveyttä - Tämä innovatiivinen sekoitus turvallisia ja toimivia ainesosia on turvannut ja parantanut lemmikkien terveyttä jo yli 30 vuoden ajan.


  • Turvallinen koirille ja kissoille - Vain ainesosia, jotka parantavat suun terveyttä ja jotka ovat 100% myrkyttömiä. Alkoholiton.


  • Hajuton ja mauton 


  • Eläinlääkärien suosittelema - jo yli 30 vuoden ajan!


Säilytys: 


Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.


Koostumus:


Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Chlorophyllin Copper Complex (klorofylliini kupariseos), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).


Valmistusmaa: USA.

Arvostelut 0 arvostelua