Oxyfresh Dental Gel – Hammasgeeli hammaskiven hoitoon 113 g
Oxyfresh Dental Gel – Hammasgeeli hammaskiven hoitoon 113 g

Oxyfresh Dental Gel – Hammasgeeli hammaskiven hoitoon 113 g

Oxyfresh
21,90 €
Sisältää alv. 24 %

Oxyfresh Hammasgeeli koiran ja kissan hampaiden ja hammaskiven hoitoon. Hajusteeton ja makuaineeton.

Oxyfresh Hammasgeeli koiran ja kissan hammaskiven hoitoon

Oxyfresh hammasgeeli puhdistaa hampaat, vähentää plakkia ja hammaskiveä, raikastaa hengityksen ja hoitaa hellästi ikeniä. Hammasgeelin avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus hoituu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona, jopa ilman harjaamista.

Hajusteeton ja makuaineeton. Koko 113 g.

SÄÄSTÄ -15%: Osta hammasgeeli ja liuos pakettihintaan!


Hyödyt:

Kolmanteen ikävuoteen mennessä 70% kissoista ja 80% koirista kärsii jo jonkinlaisista suun ongelmista tai sairauksista. Suuhygienian säännöllinen kotihoito Oxyfreshillä auttaa ylläpitämään koirasi ja kissasi hyvinvointia.

 • VÄHENTÄÄ HAMMASKIVEÄ JA PLAKKIA – Yleisin syy koiran tai kissan pahanhajuiseen hengitykseen on hampaiden pinnalle kertynyt bakteerikerros eli plakki ja siitä muodostunut hammaskivi, sekä niiden seurauksena syntynyt ientulehdus. Oxyfreshin ensiluokkaiset ainesosat hajottavat bakteereja, jotka aiheuttavat plakin ja hammaskiven muodostumisen.

 • RAIKASTAA HENGITYKSEN – Oxyfreshin sisältämä patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti. Vastaavaa ei muissa lemmikkien hammasgeeleissä tai hammastahnoissa ole!
    
 • HOITAA IKENIÄ – Rauhoittaa ikenien ja suun ärsytystä. Edistää haavojen paranemista, neutraloi bakteereja ja kosteuttaa kudoksia.

 • HELPPO KÄYTTÄÄ – Harjata vaiko eikö? Päätä itse! Levitä hammasgeeliä sormenpäällä lemmikin ienrajaan ja jätä vaikuttamaan – harjaaminen ei ole välttämätöntä. Jos haluat, voit käyttää sormiharjaa tai hammasharjaa.

 • HAJUTON JA MAUTON – Ei sisällä makuaineita tai hajusteita, joten käyttö onnistuu temperamenttisten lemmikkien kanssa.
    
 • TURVALLINEN – Hellä herkille limakalvoille. Ei sisällä väriaineita, alkoholia tai vahvoja kemikaaleja. Vain laadukkaimpia ja turvallisia ainesosia, joilla on merkitystä lemmikin suun terveydelle.
   
 • LUOTETTAVA – Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan. Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh-tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Jos olet jo kokeillut kaikkea muuta, suosittelemme kokeilemaan Oxyfreshiä! 


Käyttö:

Oxyfresh Hammasgeelin käyttö on helppoa ja nopeaa. Ota herneen kokoinen määrä geeliä sormelle ja levitä suoraan koiran tai kissan hampaisiin sekä ienrajaan. Siinä kaikki! Geeli jätetään suuhun vaikuttamaan, harjaaminen ei ole välttämätöntä. Jos haluat, voit käyttää sormiharjaa tai hammasharjaa.

Saadaksesi täyden hyödyn, käytä vähintään 3 kertaa viikossa, mieluiten päivittäin.

Oxyfresh Hammasgeelin vaikutus tehostuu, jos sitä käytetään yhdessä juomaveteen lisättävän Oxyfresh Hammasliuoksen tai Oxyfresh Hammassuihkeen kanssa. Voidaan käyttää myös sormiharjan tai hammasharjan kanssa.

Oxyfresh on turvallinen myös pennuille. Voit aloittaa hammasgeelin käytön heti kun pennun hampaat ovat vaihtuneet.


Säilytys: 

Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys pakkauksessa.


Koostumus:

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeni), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Gluteeniton.Valmistusmaa: USA
Maahantuoja: LuppaSoppi Oy

Arvostelut 5 1 arvostelu
Toimii
Aivan loistava ja toimii