Oxyfresh Dental Gel hammasgeeli
Oxyfresh Dental Gel hammasgeeli

Oxyfresh Dental Gel hammasgeeli

Oxyfresh
21,90 €
Sisältää alv. 24 %

Oxyfresh Hammasgeeli koiran ja kissan hampaiden ja hammaskiven hoitoon. Osta 2 - saat 10% alennusta molemmista!

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
10%

Oxyfresh Hammasgeeli - koiran ja kissan suuhygienian hoitoon


Oxyfresh Hammasgeeli puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Oxyfresh Hammasgeeli on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Se ennaltaehkäisee koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia. Geeli puhdistaa ja hoitaa hampaita ja ikeniä sekä poistaa pahanhajuisen hengityksen.

Oxyfresh Hammasgeelin avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus hoituu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona - vieläpä ilman harjaamista.

Oxyfresh Hammasgeelin käyttö on helppoa ja nopeaa: ota geeliä sormelle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Geeli jätetään suuhun vaikuttamaan, hankaamista tai harjaamista ei tarvita. Koska geeli on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Oxyfresh Hammasgeelin vaikutus tehostuu, jos sitä käytetään yhdessä Oxyfresh Hammassuihkeen tai veteen lisättävän Oxyfresh Liuoksen kanssa.


Hyödyt:


  • Raikas hengitys - Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.


  • Puhtaat hampaat ja ikenet - Helpoin tapa puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.


  • Torjuu plakkia ja hammaskiveä - Auttaa vähentämään koiran ja kissan suun sairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.


  • Parantaa suun terveyttä - Tämä innovatiivinen sekoitus turvallisia ja toimivia ainesosia on turvannut ja parantanut lemmikkien terveyttä jo yli 30 vuoden ajan.


  • Turvallinen koirille ja kissoille - Vain ainesosia, jotka parantavat suun terveyttä ja jotka ovat 100% myrkyttömiä. Alkoholiton.


  • Hajuton ja mauton 


  • Eläinlääkärien suosittelema - jo yli 30 vuoden ajan!


Säilytys: 


Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.


Koostumus:


Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).


Valmistusmaa: USA

Arvostelut 0 arvostelua