NATURAL MENU Venhätön puolikostea Kana-Riisi täysravinto
NATURAL MENU Venhätön puolikostea Kana-Riisi täysravinto NATURAL MENU Venhätön puolikostea Kana-Riisi täysravinto

NATURAL MENU Venhätön puolikostea Kana-Riisi täysravinto

NATURAL MENU
13,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

NATURAL MENU Venhätön puolikostea Kana-Riisi täysravinto, sopii hyvin myös koulutuspalaksi, lihapitoisuus 70%

Toimitusaika 1 - 7 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

Aito ja Alkuperäinen Natural Menu koirien täysravinto on korkean lihapitoisuutensa (70%) koirien suursuosikki. Tästä herkullisesta reseptistä on paitsi iloa, myös hyötyä koirallesi.


Korkean sulavuuden vuoksi tuote sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille. Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin, jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla.Tuote ei enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa- sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille,joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita.Valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tulevat tehtaalle mahdollisimman läheltä.Valmistuserät ovat pieniä, eikä tuotteita varastoida turhaan pitkiä aikoja - siksi ne ovat sopineet hyvin myös joillekin asiakkaidemme varastopunkille herkille koirille. Natural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita. Voit siis luottaa että tuotteissamme ei ole lainkaan esim. sellaisia aineita kuin BHT BHA tai Etoksikiini.

Natural Menu on niin herkullista, että se on myös hyvin tunnettu erittäin hyvin toimivana koulutuspalana, myös koira-ammattilaisten käytössä.

Natural Menu on niin hyvää, ettei sitä tarvitse sen enempää selitellä - kokeile itse!

Säilötty luonnollista alkuperää olevilla antioksidanteilla.


Säilytys: 


Kuivassa ja viileässä, omassa pakkauksessaan.


Annostelu: 


Ainoana ravinnonlähteenä noin 15g/ koiranpainokilo /vrk riippuen koiran aktiviivisuustasosta . Pidä lisäksi aina saatavilla raikasta vettä.

Arvostelut 0 arvostelua