Lyder Urinary – Koiran virtsateiden hyvinvointiin
Lyder Urinary – Koiran virtsateiden hyvinvointiin

Lyder Urinary – Koiran virtsateiden hyvinvointiin

Lyder Petfood
5,20 €
Sisältää alv. 24 %

Urinary koiranruoka sisältää runsaasti karpaloa, C-vitamiinia ja kuivattuja vadelmanlehtiä, joiden tiedetään tukevan koiran virtsateiden hyvinvointia sekä prot

Urinary koiranruoka sisältää runsaasti karpaloa, C-vitamiinia ja kuivattuja vadelmanlehtiä,  joiden tiedetään tukevan koiran virtsateiden hyvinvointia sekä proteiinien rakennusainetta L-glutamiinia. Karpalon vaikutuksesta virtsateiden hyvinvointiin on eniten tutkimuksia ja sen on todettu auttavan virtsatulehduksen ehkäisyssä. Lisäksi ruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde hillitsemässä virtsatievaivoissa usein esiintyvää tulehdustilaa.

Virtsatulehdus on koirilla melko yleinen vaiva ja tulehdukset ovat nartuilla yleisempiä kuin uroksilla. Lisäksi alttius virtsankarkailuun saattaa lisääntyä nartuilla juoksujen aikana ja iäkkäillä koirilla.

Tästä syystä me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta ja laadukasta ruokaa, jonka sisältämät raaka-aineet säännöllisesti käytettynä tunnetusti ennaltaehkäisevät virtsatulehduksia ja tukevat koiran virtsateiden hyvinvointia.

Kotimainen Lyder koiranruoka on turvallinen valinta

Kotimainen Lyder koiranruoka on turvallista, elintarvikelaatuista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaatuisella lemmikkiruoalla tarkoitamme ruokaa, joka on valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista. Kaikki  Lyder lemmikkiruoat ja makupalat valmistetaan samoista raaka-aineista kuin meille ihmisille valmistetaan ruokaa. Teurastamoiden ns. sivuvirtoja ei Lyder tuotteissa käytetä. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille. Siksi kaikissa Lyder tuotteissa on luonnollinen koostumus sekä vastustamaton maku ja tuoksu.

Turvallista, helppoa ja edullista

Kaikki Lyder koiranruoat ovat terveellisiä ja turvallisia täysravintoja koirille. Niiden ostamiseen ja käyttämiseen ei tarvita eläinlääkärillä käyntejä, reseptejä tai seurantaa. Koska Lyder koiranruoat täyttävät kaikki koiran ravitsemukselliset tarpeet, niitä voi tarjota koiralle turvallisesti vuosia. Lisäksi Lyder koiranruoat ovat edullisia ja helposti saatavana monista verkkokaupoista, eläinlääkäreiltä, erikoisliikkeistä ja päivittäistäistavarakaupoista. Lyderillä on kymmeniä jälleenmyyjiä Suomessa vaikka yli 90% tuotteista viedään ulkomaille.

Koostumus:

Kanaliha 55%, porkkana, peruna, hamppu, hamppuöljy, vadelmanlehti, karpalo, L-glutamiini, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,6 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 30 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,6 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 10,6 %, raakarasva 7,3 %, raakatuhka 1,5 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 81,7 %.

Hivenaineet:

Kalsium 2,7 g, kupari <5 mg, rauta 25 mg, magnesium 0,3 g, mangaani 2,7 mg, fosfori 1,8 g, kalium 2,1 g, natrium 0,5 g, sinkki 44 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:

  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Urinary koiranruoka ja raikas vesi

Vaikka Lyder Urinary koiranruoka sisältää nestettä on siten virtatietulehduksille alttiille koiralle loistava ravinto, on tärkeää tarjota koiralle riittävästi vettä, sillä runsas virtsaaminen huuhtelee koiran virtsateitä ja kuljettaa bakteereja pois.

Hyvästit muovijätteelle!

Korkealaatuisen peltirasiaan pakatut Lyder koiranruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu lähes 90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan. Pinnoitteen ansiosta avatun ruoan voi säilyttää jääkapissa tai pakastaa tässä samassa rasiassa.


Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua