Lyder Mobility makupalat koirille
Lyder Mobility makupalat koirille

Lyder Mobility makupalat koirille

Lyder Petfood
4,50 €
Sisältää alv. 24 %

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Mobility koiran herkut ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran nivelten ja jänteiden hyvinvointiin.

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Mobility koiran herkut ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran nivelten ja jänteiden hyvinvointiin. Lisäksi niissä on vain vähän kaloreita. Makupalat ovat palapelin palojen muotoisia. Koko noin 4 cm x 4 cm.

Kaikki Lyder makupalat valmistetaan Suomessa, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntikoko: 90 g.

Miten Lyder Moblity koiran herkut eroavat tavallisista makupaloista?

Lyder Mobility makupalojen raaka-aineet on valittu siten, että valittujen raaka-aineiden tiedetään tukevan koiran nivelten ja jänteiden hyvinvointia. Lisäksi näissä herkuissa on vain vähän kaloreita.

Mobility makupalat sisältävät hengitystä raikastavia yrttejä; minttua ja persiljaa sekä ihmistenkin nivelravinteista tuttua glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, jotka ylläpitävät ja edistävät nivelten hyvinvointia. Lisäksi Lyder Mobility koiran herkut sisältävät terveellistä, C-vitamiinipitoista mustaherukkaa.

Lyder Mobility makupalat ovat gluteenittomia (viljattomia) eivätkä sisällä mitään koiralle epäterveellistä tai haitallisia ainesosia.

Kotimaiset Lyder koiran herkut ovat turvallinen valinta

Kotimaiset Lyder Mobility makupalat ovat turvallista lähiruokaa koiralle. Kaikki makupalat ovat käsinleivottuja koiran herkkuja, jotka valmistetaan 100% Suomessa. Raaka-aineet ovat kaikki elintarvikelaatuisia ja valmistus tapahtuu leipomo-laatuisessa elintarviketilassa.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaadulla tarkoitetaan raaka-aineita, joita käytetään myös ihmisravinnoksi eli samoista raaka-aineita kun valmistetaan Lyder lemmikkiruoat ja makupalat, valmistetaan meille ihmisille ruokaa. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille.

Koostumus:

Tattari, lampaanlihaliemi, psyllium, mustaherukka, persilja, minttu, C-vitamiini (3a300), glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 11,9 %, raakarasva 3,3 %, raakatuhka 2,9 %, raakakuitu <1 %.

Ruokintasuositus

Lyder Mobility puruherkut ovat terveellisiä ja turvallisia välipaloja, herkkuja ja kiitospaloja koiralle eikä niiden annostuksessa ole ylärajaa. Ne ovat kuitenkin koiran täydennysravintoja eivätkä korvaa kokonaisia aterioita. Lyder täysravinnot ovat sen sijaan täysravintoja, joista löytyy koiran päivittäisruoat sekä erikoisruoat. Lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Hyvästi muovijätteelle!

Kartonkirasioihin pakatut Lyder puruherkut säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä makupalasta riippuen 6-12 kk. Parasta ennen päivä on painettu rasiaan.

Biohajoavat kartonkipakkaukset on helppo voidaan hävittää muiden kotitalouden kartonkipakkausten mukana tai käyttää vaikkapa saunan kiukaan tai takan sytykkeenä.

Paino:
90 g
Arvostelut 0 arvostelua