Lyder Reindeer makupalat koirille
Lyder Reindeer makupalat koirille

Lyder Reindeer makupalat koirille

Lyder Petfood
4,50 €
Sisältää alv. 24 %

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Reindeer koiran keksit ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran vatsan ja suoliston hyvinvointiin.

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Reindeer koiran keksit ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran vatsan ja suoliston hyvinvointiin. Lisäksi niissä on vain vähän kaloreita.

Kaikki Lyder makupalat valmistetaan Suomessa, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntikoko: 90 g.

Miten Lyder Reindeer koiran keksit eroavat tavallisista makupaloista?

Lyder Reindeer koiran makupalojen raaka-aineet on valittu siten, että valittujen raaka-aineiden tiedetään tukevan koiran vatsan ja suoliston hyvinvointia. Lisäksi näissä herkuissa on vain vähän kaloreita.

Porolta maistuvat Lyder Reindeer makupalat sisältävät koiran hengitystä raikastavia yrttejä; minttua ja persiljaa sekä terveellistä, C-vitamiinipitoista mustaherukkaa.

Lyder Reindeer makupalat ovat gluteenittomia (viljattomia) eivätkä sisällä mitään koiralle epäterveellistä tai haitallisia ainesosia.

Kotimaiset Lyder koiran keksit ovat turvallinen valinta

Kotimaiset Lyder Reindeer makupalat ovat turvallista lähiruokaa koiralle. Kaikki Lyder makupalat ovat käsinleivottuja koiran herkkuja, jotka valmistetaan 100% Suomessa. Raaka-aineet ovat kaikki elintarvikelaatuisia ja valmistus tapahtuu leipomo-laatuisessa elintarviketilassa.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaadulla tarkoitetaan raaka-aineita, joita käytetään myös ihmisravinnoksi eli samoista raaka-aineita kun valmistetaan Lyder lemmikkiruoat ja makupalat, valmistetaan meille ihmisille ruokaa. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille.

Koostumus:

Tattari, poronlihaliemi, psyllium, mustaherukka, persilja, minttu, C-vitamiini (3a300).

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 11,9 %, raakarasva 3,3 %, raakatuhka 2,9 %, raakakuitu <1 %.

Ruokintasuositus

Lyder Reindeer koiran keksit ovat terveellisiä ja turvallisia välipaloja, herkkuja ja kiitospaloja koiralle eikä niiden annostuksessa ole ylärajaa. Ne ovat kuitenkin koiran täydennysravintoja eivätkä korvaa kokonaisia aterioita. Lyder täysravinnot ovat sen sijaan täysravintoja, joista löytyy koiran päivittäisruoat sekä erikoisruoat. Lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Hyvästi muovijätteelle!

Kartonkirasioihin pakatut Lyder puruherkut säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä makupalasta riippuen 6-12 kk. Parasta ennen päivä on painettu rasiaan.

Biohajoavat kartonkipakkaukset on helppo voidaan hävittää muiden kotitalouden kartonkipakkausten mukana tai käyttää vaikkapa saunan kiukaan tai takan sytykkeenä.

Paino:
90 g
Arvostelut 0 arvostelua