Lyder Probiotics makupalat koirille
Lyder Probiotics makupalat koirille

Lyder Probiotics makupalat koirille

Lyder Petfood
4,50 €
Sisältää alv. 24 %

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Probiotics koiran namit ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran vatsan ja suoliston hyvinvointiin.

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Probiotics koiran namit ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran vatsan ja suoliston hyvinvointiin. Lisäksi niissä on vain vähän kaloreita. Makupalat ovat sydämen muotoisia ja yhden makupalan halkaisija on 3-4 cm.

Kaikki Lyder makupalat valmistetaan Suomessa, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntikoko: 100 g.

Miten Lyder Probiotics koiran namit eroavat tavallisista makupaloista?

Lyder Probiotics makupalojen raaka-aineet on valittu siten, että valittujen raaka-aineiden tiedetään tukevan koiran vatsan ja suoliston hyvinvointia. Lisäksi näissä herkuissa on vain vähän kaloreita.

Probiotics makupalat sisältävät hengitystä raikastavia yrttejä; minttua ja persiljaa sekä ihmistenkin lisäravinteista tuttuja probiootteja, joiden tiedetään ylläpitävän ja edistävän vatsan ja suoliston hyvinvointia. Lisäksi Lyder Probiotics koiran namit sisältävät terveellistä, C-vitamiinipitoista mustaherukkaa.

Lyder Probiotics makupalat ovat gluteenittomia (viljattomia) eivätkä sisällä mitään koiralle epäterveellistä tai haitallisia ainesosia.

Kotimaiset Lyder koiran namit ovat turvallinen valinta

Kotimaiset Lyder Probiotics makupalat ovat turvallista lähiruokaa koiralle. Kaikki makupalat ovat käsinleivottuja koiran herkkuja, jotka valmistetaan 100% Suomessa. Raaka-aineet ovat kaikki elintarvikelaatuisia ja valmistus tapahtuu leipomo-laatuisessa elintarviketilassa.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaadulla tarkoitetaan raaka-aineita, joita käytetään myös ihmisravinnoksi eli samoista raaka-aineita kun valmistetaan Lyder lemmikkiruoat ja makupalat, valmistetaan meille ihmisille ruokaa. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille.

Koostumus:

Tattari, lampaanlihaliemi, psyllium, mustaherukka, persilja, minttu, oluthiiva, C-vitamiini (3a300).

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 11,9 %, raakarasva 3,3 %, raakatuhka 2,9 %, raakakuitu <1 %.

Ruokintasuositus

Lyder Probiotics puruherkut ovat terveellisiä ja turvallisia välipaloja, herkkuja ja kiitospaloja koiralle eikä niiden annostuksessa ole ylärajaa. Ne ovat kuitenkin koiran täydennysravintoja eivätkä korvaa kokonaisia aterioita. Lyder täysravinnot ovat sen sijaan täysravintoja, joista löytyy koiran päivittäisruoat sekä erikoisruoat. Lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Hyvästi muovijätteelle!

Kartonkirasioihin pakatut Lyder puruherkut säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä makupalasta riippuen 6-12 kk. Parasta ennen päivä on painettu rasiaan.

Biohajoavat kartonkipakkaukset on helppo voidaan hävittää muiden kotitalouden kartonkipakkausten mukana tai käyttää vaikkapa saunan kiukaan tai takan sytykkeenä.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua