Lyder Allergia – Hypoallergeeninen koiranruoka
Lyder Allergia – Hypoallergeeninen koiranruoka

Lyder Allergia – Hypoallergeeninen koiranruoka

Lyder Petfood
5,20 €
Sisältää alv. 24 %

Lyder Allergia on kotimainen täysravinto, joka on kehitetty varta vasten koirille, jotka kärsivät allergioista, yliherkkyydestä tai iho-ongelmista.

Allergiaruoka on kotimainen täysravinto, joka on kehitetty varta vasten koirille, jotka kärsivät allergioista, yliherkkyydestä tai iho-ongelmista. Koiran allergia, kutina ja yliherkkyys ovat varsin yleisiä ja koiralle erittäin tuskallisia vaivoja, joten niihin on syytä suhtautua vakavasti.

Tästä syystä me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta ja laadukasta allergiaruokaa, jonka sisältämät raaka-aineet tutkitusti tukevat allergian tai yliherkkyyden oireita.

Miten koiran allergiaruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Allergiaruoan raaka-aineet on valittu siten, että valittujen raaka-aineiden tiedetään yleisesti olevan hyvin siedettyjä, jolloin koirat ovat näille raaka-aineille allergisia vain harvoin. Valittujen raaka-aineiden sisältämät ravinteet tukevat jo itsessään koiran terveyttä, sillä purkista lisätyt synteettiset lisäravinteet eivät koskaan korvaa terveellistä ruokavaliota.

Lyder Allergiaruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde, jonka tiedetään vahvistavan koiran ihon ja turkin hyvinvointia ja hillitsevän allergiaoireisiin usein liittyvää matala-asteista tulehdustilaa.

Lisäksi Lyder Allergiaruoka sisältää myös niitä ravinteita, joiden yleisesti tiedetään vahvistavan ja ylläpitävän koiran ihon hyvinvointia ja joita allergisista oireista kärsivät koiran tulisi muutoin saada erikseen lisäravinnepurkeista. Näitä ravinteita ovat MSM, magnesium, sinkki, C-vitamiini ja probiootit.

Kotimainen Lyder Allergia koiranruoka on turvallinen valinta

Kaikki Lyder lemmikkiruoat valmistetaan Suomessa, kotimaisista raaka-aineista. Kotimainen Lyder Allergiaruoka on turvallista, elintarvikelaatuista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaatuisella lemmikkiruoalla tarkoitamme ruokaa, joka on valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista. Kaikki  Lyder lemmikkiruoat ja makupalat valmistetaan samoista raaka-aineista kuin meille ihmisille valmistetaan ruokaa. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille. Siksi kaikissa Lyder tuotteissa on luonnollinen koostumus sekä vastustamaton maku ja tuoksu.

Koostumus:

Kanaliha 55%, porkkana, kaurahiutale, hamppu, hamppuöljy, nokkonen, mustaherukka, L-glutamiini, DL-metioniini, oluthiiva, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet ja -ravinteet:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,5 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 32 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,6 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 11,5%, raakarasva 7,7%, raakatuhka 1,5%, raakakuitu <1%. Kosteus 74,4%.

Hivenaineet/kg:

Kalsium 2,7 g, kupari <5 mg, rauta 23 mg, magnesium 0,5 g, mangaani 6,4 mg, fosfori 2,0 g, kalium 2,2 g, natrium 0,6 g, sinkki 51 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:

  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Hyvästit muovijätteelle!

Korkealaatuisen peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu lähes 90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan. Pinnoitteen ansiosta avatun ruoan voi säilyttää jääkapissa tai pakastaa omassa rasiassa.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua