Lyder Extra Light – Vähärasvaiset koiranruoat
Lyder Extra Light – Vähärasvaiset koiranruoat

Lyder Extra Light – Vähärasvaiset koiranruoat

Lyder Petfood
5,20 €
Sisältää alv. 24 %

Lyder Extra Light on possunlihasta valmistettu vieläkin vähärasvaisempi koiranruoka.

Lyder Extra Light on possunlihasta valmistettu vieläkin vähärasvaisempi koiranruoka. Kevytruoat on kehitetty varta vasten koirille, jotka kärsivät ylipainosta tai tarvitsevat jonkin sairauden tai vaivan vuoksi vähärasvaisen ruokavalion.

Vähärasvaiset Lyder koiranruoat sopivat myös steriloiduille ja kastoiduille koirille, joilla on usein taipumus kerryttää liikakiloja. Koiran ylipaino ei ole pelkästään kosmeettinen ongelma, vaan altistaa koiran monelle vakavalle sairaudelle. Tutkimusten mukaan jopa puolet aikuisista koirista on joko ylipainoisia tai lihavia. Juuri näille koirille vähärasvainen koiranruoka on loistava valinta.

Koska koirien ylipaino on niin yleinen ongelma, me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa puhdasta ja laadukasta koiranruokaa, joiden sisältämät raaka-aineet ovat vähäenergisiä, turvallisia ja maistuvia ja jotka sopivat koiran vähärasvaiseen ruokavalioon.

Miten vähärasvainen koiranruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Extra Light koiranruokien raaka-aineet on valittu siten, että valitut raaka-aineet ovat terveellisiä ja maistuvia, mutta sisältävät vähemmän rasvaa ja energiaa, mutta silti täyttävät koiran ravitsemukselliset tarpeet sellaisenaan.

Vaikka Lyder kevytruoat ovat vähärasvaisia, ne ovat silti suussa sulavan herkullisia ja pitävät koiran kylläisenä pitkään. 

Kotimainen Lyder kevytruoka on turvallinen valinta

Vähärasvainen Lyder koiranruoka on turvallista, elintarvikelaatuista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Mitä tarkoittaa elintarvikelaatuinen?

Elintarvikelaatuisella lemmikkiruoalla tarkoitamme ruokaa, joka on valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista. Kaikki  Lyder lemmikkiruoat ja makupalat valmistetaan samoista raaka-aineista kuin meille ihmisille valmistetaan ruokaa. Teurastamoiden ns. sivuvirtoja ei Lyder tuotteissa käytetä. Myös Lyder lemmikkiruokien ja makupalojen valmistustilat on rekisteröity elintarviketiloiksi eli samoissa tiloissa valmistetaan ruokaa myös ihmisille. Siksi kaikissa Lyder tuotteissa on luonnollinen koostumus sekä vastustamaton maku ja tuoksu.

Turvallista, helppoa ja edullista

Kaikki Lyder koiranruoat ovat terveellisiä ja turvallisia täysravintoja koirille. Niiden ostamiseen ja käyttämiseen ei tarvita eläinlääkärillä käyntejä, reseptejä tai seurantaa. Koska Lyder koiranruoat täyttävät kaikki koiran ravitsemukselliset tarpeet, niitä voi tarjota koiralle turvallisesti vuosia. Lisäksi Lyder koiranruoat ovat edullisia ja helposti saatavana monista verkkokaupoista, eläinlääkäreiltä, erikoisliikkeistä ja päivittäistäistavarakaupoista. Lyderillä on kymmeniä jälleenmyyjiä Suomessa vaikka yli 90% tuotteista viedään ulkomaille.

Koostumus:

Lyder Extra Light: Possunliha (maksa, sydän), porkkana, peruna, kaurahiutale, luomuhamppu, mineraalit, nokkonen, hyaluronihappo, MSM, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet:

Lyder Extra Light: Kalsiumkarbonaatti 300 mg, C-vitamiini (3a300) 200 mg, E-vitamiini (3a700) 10 mg, magnesium 400 mg.

Ravintoaineet:

Lyder Extra Light: Raakavalkuainen 9,8%, raakarasva 2,7%, raakatuhka 1,5%, raakakuitu <1%. Kosteuspitoisuus 78,2 %.

Hivenaineet:

Lyder Extra Light: Kalsium 1,5 g, kupari <5 mg, rauta 77 mg, magnesium 0,4 g, mangaani 3,8 mg, fosfori 1,7 g, kalium 2,2 g, natrium 0,6 g, sinkki 30 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:

  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Hyvästit muovijätteelle!

Korkealaatuisen peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu lähes 90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli on erittäin ympäristöystävällinen pakkaus, sillä metalli kiertää ikuisesti!

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan. Pinnoitteen ansiosta avatun ruoan voi säilyttää jääkapissa tai pakastaa tässä samassa rasiassa.

Paino:
400 g
Arvostelut 0 arvostelua