Lyder Dental makupalat koirille
Lyder Dental makupalat koirille

Lyder Dental makupalat koirille

Lyder Petfood
4,50 €
Sisältää alv. 24 %

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Dental makupalat ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran suun ja hampaiden hyvinvointiin.

Käsinleivotut, gluteenittomat (viljattomat) Lyder Dental makupalat ovat terveellisiä ja herkullisia makupaloja koiran suun ja hampaiden hyvinvointiin. Lisäksi niissä on vain vähän kaloreita. Luun muotoisen makupalan koko on noin 4 cm x 2,5 cm.

Kaikki Lyder makupalat valmistetaan Suomessa, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Myyntikoko: 100 g.

Miten Lyder Dental makupalat eroavat tavallisista makupaloista?

Lyder Dental makupalojen raaka-aineet on valittu siten, että valittujen raaka-aineiden tiedetään tukevan koiran suun ja hampaiden hyvinvointia. Lisäksi niissä on vain vähän kaloreita.

Dental makupalat sisältävät hengitystä raikastavia yrttejä; piparminttua ja persiljaa sekä ihmisten hammastahnastakin tuttua natriumheksametafosfaattia, joka puhdistaa tehokkaasti koiran hampaita. Lisäksi Lyder Dental makupalat sisältävät terveellistä, C-vitamiinipitoista mustaherukkaa.

Lyder Dental makupalat ovat gluteenittomia (viljattomia) eivätkä sisällä mitään koiralle epäterveellistä tai haitallisia ainesosia.

Koostumus:

Tattari, lampaanlihaliemi, psyllium, mustaherukka, persilja, piparminttu, natriumheksametafosfaatti, C-vitamiini (3a300).

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 11,9 %, raakarasva 3,3 %, raakatuhka 2,9 %, raakakuitu <1 %.

Ruokintasuositus

Lyder Dental puruherkut ovat terveellisiä ja turvallisia välipaloja, herkkuja ja kiitospaloja koiralle eikä niiden annostuksessa ole ylärajaa. Ne ovat kuitenkin koiran täydennysravintoja eivätkä korvaa kokonaisia aterioita. Lyder täysravinnot ovat sen sijaan täysravintoja, joista löytyy koiran päivittäisruoat sekä erikoisruoat. Lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Hyvästit muovijätteelle!

Kartonkirasioihin pakatut Lyder puruherkut säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä makupalasta riippuen 6-12 kk. Parasta ennen päivä on painettu rasiaan.

Biohajoavat kartonkipakkaukset on helppo voidaan hävittää muiden kotitalouden kartonkipakkausten mukana tai käyttää vaikkapa saunan kiukaan tai takan sytykkeenä.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua