JULIUS-K9® Punkkien ja kirppujen ultraäänikarkoitin kaulapantaan tai valjaisiin
JULIUS-K9® Punkkien ja kirppujen ultraäänikarkoitin kaulapantaan tai valjaisiin JULIUS-K9® Punkkien ja kirppujen ultraäänikarkoitin kaulapantaan tai valjaisiin JULIUS-K9® Punkkien ja kirppujen ultraäänikarkoitin kaulapantaan tai valjaisiin

JULIUS-K9® Punkkien ja kirppujen ultraäänikarkoitin kaulapantaan tai valjaisiin

Julius-K9
23,90 €
Sisältää alv. 24 %

JULIUS-K9® Ultraäänikarkoitin kaulapantaan, suojaa lemmikkiäsi punkeilta ja kirpuilta jopa 12kk.

JULIUS-K9® Punkkien ja kirppujen ultraäänikarkoitin kaulapantaan tai valjaisiin


Haluatko suojata lemmikkisi punkeilta ja kirppuilta? Etsitkö ratkaisua, joka ei aiheuta uhkaa eläimille tai ihmisille? Tällöin oiva valinta on JULIUS-K9® Ultrasonic Tick & Flea Repeller.

Kiinnitä koiran kaulapantaan suojaamaan sitä loisilta – ympäristöystävällisellä tavalla, ilman sivuvaikutuksia! 

Tämä pieni laite lähettää ultraäänen eri taajuuksilla, jotka ovat ihmisten ja koirien kuuloalueen yläpuolella, mutta hylkivät ja pitävät poissa punkkeja ja kirppuja. Laitteen toimivuusalue on noin 1,5 metriä. 


Suojaus jopa 12kk


Laite tarjoaa suojan koko punkkikaudelle. Laite toimii aktivoinnista alkaen jatkuvasti 9-12 kuukauden ajan.


Käyttö


Kiinnitä laite kaulapantaan tai valjaisiin siten, että laitteen nappula osoittaa pois päin lemmikistä. Poista muovi. Neljä välähdystä kertoo laitteen olevan päällä. Voit tarkistaa laitteen toimivuuden painamalla nappulaa - laite toimii kun valo välähtää.

Kosteus ei vahingoita laitetta (IP31). Laite ei ole kuitenkaan vedenkestävä - suoraa kosketusta veden kanssa tulee välttää. Kastunut laite tulee kuivata vahinkojen estämiseksi. Laite on pieni, joten varo lasten kanssa.


Huom!


Laite on tarkoitettu vain loisten torjumiseen. Laitetta ei voida käyttää hoitokeinona lemmikille, jolla on jo paljon punkkeja tai kirppuja. Käytä laitetta jatkuvasti punkkikaudella. Laitteen tehokkuuteen vaikuttaa myös turkin kunto sekä ympäristön punkkilevinneisyys.

Suojan vahvistamiseksi kehotetaan myös muihin suojaaviin toimenpiteisiin (peseminen shampoolla, pahimpien punkkialueiden välttäminen). Varsinkin pahemmilla punkkialueilla, punkki voi kiinnittyä laitetta käyttävään lemmikkiin - tällöin punkki pitää ottaa pois perinteisiä keinoja käyttäen.

Arvostelut 0 arvostelua