CLINIVET Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille
CLINIVET Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille CLINIVET Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille CLINIVET Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille CLINIVET Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

CLINIVET Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

CLINIVET
47,90 €
Sisältää alv. 14 %

Huippulaadukas vehnätön kuivaruoka kaikkien koirarotujen pennuille, myös tiineelle ja imettävälle emolle.

Toimitusaika 1 - 7 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

CLINIVET Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille


CLINIVET Puppy on huippulaadukas vehnätön penturuoka rotuun ja kokoon katsomatta kaikille alle vuoden ikäisille koiranpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. Hyvän penturuoan merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Tästä syystä hyvä penturuoka on paras sijoitus pennun terveyteen ja sen tulevaisuuteen.

CLINIVET-penturuokien pääraaka-aineena on kananliha, josta nopeasti kasvava pentu saa helposti sulavaa, hyvälaatuista proteiinia lihasten ja luuston rakennusaineeksi. Mukana on myös terveellistä ruskeaa riisiä, joka sisältää paljon energiaa ja vatsan toiminnalle tärkeitä kuituja.

Valmistettu ilman eläinkokeita. 

Pakkauskoot: 1,5 kg (10,06€/kg) ja 7,5 kg (5,86€/kg).


Palautetta asiakkaaltamme: "Länsigöötanmaanpystykorva Micke ei suostunut syömään muita kuivaruokia, mutta kun laitettiin tarjolle Clinivet Puppy, alkoi ruoka maistumaan!"


Terveyshyödyt:


  • Luonnollinen koostumus, ilman keinotekoisia lisäaineita
  • Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijatuotteita
  • Myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille
  • Sisältää runsaasti kasvuajan tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita
  • C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni vahvistavat immuunijärjestelmää
  • Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  • Sisältää runsaasti helposti sulavaa siipikarjanlihaa
  • Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia
  • Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukemassa nivelten ja rustojen kehitystä
  • Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita


SISÄLTÖ:


Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (37%), ruskea riisi (24 %), siipikarjan rasva (10%), maissi, kokojyväkaura, sokerijuurikas, panimohiiva, kuivattu silli, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, lohiöljy, vitamiinit, DL-metioniini, prebiootti MOS, prebiootti FOS, yucca-uute, glukosamiini (0,02%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,02%), kondroitiinisulfaatti (0,01%), L-karnitiini.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 30%, rasvapitoisuus 20%, raakatuhka 9,5%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 4%, omega-3- rasvahapot 0,7%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 17,344iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,167iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 130iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 123iu, beetakaroteeni 1,46mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 329mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg (sinkki yhteensä 148mg), rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg (rauta yhteensä 92mg), mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg (mangaani 35mg), aminohappojen kuparikelaattihydraatti 49mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg (jodi 0,93mg), seleenihiiva 95,65mg.

Paino:
7.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua