CLINIVET Large Breed Puppy 7kg - Vehnätön penturuoka isojen rotujen pennuille ja emoille
CLINIVET Large Breed Puppy 7kg - Vehnätön penturuoka isojen rotujen pennuille ja emoille CLINIVET Large Breed Puppy 7kg - Vehnätön penturuoka isojen rotujen pennuille ja emoille CLINIVET Large Breed Puppy 7kg - Vehnätön penturuoka isojen rotujen pennuille ja emoille CLINIVET Large Breed Puppy 7kg - Vehnätön penturuoka isojen rotujen pennuille ja emoille

CLINIVET Large Breed Puppy 7kg - Vehnätön penturuoka isojen rotujen pennuille ja emoille

CLINIVET
47,90 €
Sisältää alv. 14 %

Huippulaadukas vehnätön penturuoka isojen ja jättikokoisten koirarotujen pennuille n. 10-12 kuukauden ikään asti. Sopii myös tiineelle ja imettävälle emolle.

Toimitusaika 1 - 7 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

CLINIVET Large Breed Puppy 7 kg - Vehnätön penturuoka isojen rotujen pennuille ja emoille


CLINIVET Large Breed Puppy on huippulaadukas, vehnätön penturuoka isojen ja jättirotuisten koirien alle vuoden ikäisille pennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. 

Hyvän ruoan merkitystä pentuaikana ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Lisäksi isot, nopeasti kasvavat rodut ovat pieniä ja keskikokoisia rotuja alttiimpia erilaisille kasvuhäiriöille, joita voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä korkealaatuisella ravinnolla. Tästä syystä hyvä penturuoka on paras sijoitus koiranpennun terveyteen ja tulevaisuuteen.

CLINIVET-penturuokien pääraaka-aineena on kananliha, josta nopeasti kasvava pentu saa helposti sulavaa, hyvälaatuista proteiinia lihasten ja luuston rakennusaineeksi. Mukana on myös terveellistä ruskeaa riisiä, joka sisältää paljon energiaa ja vatsan toiminnalle tärkeitä kuituja.

Valmistettu ilman eläinkokeita. 

Pakkauskoko: 7 kg


Terveyshyödyt:


  • Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  • Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  • Myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille
  • Optimaalinen fosforin ja kalsiumin suhde isojen pentujen kasvutarpeisiin
  • Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukemassa nivelten ja rustojen kehitystä nopean kasvun aikana
  • Prebiootit MOS ja FOS tukevat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja hellivät herkkää vatsaa
  • C-vitamiini, beetakaroteeni ja hiiva tukevat immuunijärjestelmää
  • Sisältää runsaasti helposti sulavaa, proteiinipitoista siipikarjanlihaa
  • Omega-3 ja omega-6-rasvahapot kalasta ja pellavansiemenistä hellivät ihoa ja turkkia
  • Erityisen maukas ilman keinotekoisia makuaineita


Ruokinta pentuiän jälkeen


Kun pentu kasvaa isommaksi, noin 10-12 kuukauden ikään, voidaan siirtyä vähitellen aikuisruokaan, esimerkiksi CLINIVET Adult Large -ruokaan, joka on huippulaadukas täysravinto isoille koirille.


SISÄLTÖ:


Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (32%), ruskea riisi (23%), maissi, siipikarjan rasva (9%), sokerijuurikas, kokojyväkaura, siipikarjan maksa (3 %), panimohiiva, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS, prebiootti FOS, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), kondroitiinisulfaatti (0,025%), yucca-uute.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, rasvapitoisuus 18%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, kalsium 1,8%, fosfori 1,0%, omega-6- rasvahapot 3,66%, omega-3- rasvahapot 0,67%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 17,344iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,167iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 130iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 123mg, beetakaroteeni 1,46mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Paino:
7 kg
Arvostelut 0 arvostelua