CLINIVET Adult Junior 12 kg - Vehnätön koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille
CLINIVET Adult Junior 12 kg - Vehnätön koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille CLINIVET Adult Junior 12 kg - Vehnätön koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille CLINIVET Adult Junior 12 kg - Vehnätön koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille CLINIVET Adult Junior 12 kg - Vehnätön koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille

CLINIVET Adult Junior 12 kg - Vehnätön koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille

CLINIVET
81,90 €
Sisältää alv. 14 %

Vehnätön ja hypoallergeeninen koiranruoka. Sopii kaikille aikuisille ja nuorille koirille 7-ikävuoteen saakka.

Toimitusaika 1 - 7 työpäivää
Palautusoikeus 14 päivää

CLINIVET Adult Junior 12 kg - Vehnätön koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille


CLINIVET Adult Junior on huippulaatuinen, vehnätön koiranruoka, joka sopii kaikille aikuisille ja nuorille koirille 7-vuotiaaksi saakka.

Ruoassa on ylivoimainen voitelupaketti nivelille: Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Junior on erinomainen valinta myös silloin, kun perheessänne on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa. Hypoallergeeninen täysravinto sopii myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Valmistettu ilman eläinkokeita.


Terveyshyödyt:


  • Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  • Ei sisällä vehnää, sianlihaa, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  • Myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille
  • C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat immuunijärjestelmää
  • Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  • Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia
  • Sisältää todellisen tehopaketin nivelille: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  • Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Pakkauskoot: 12 kg


SISÄLTÖ:


Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (26%), ruskea riisi (22%), maissi, siipikarjan rasva (8%), kokojyväkaura, siipikarjan maksa (3%), sokerijuurikas, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, panimohiiva, kuivattu kala, lohiöljy, kivennäisaineet, prebiootti (FOS) (458mg/kg), prebiootti (MOS) (458mg/kg), yucca-uute, glukosamiini (200mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200mg/kg), rosmariini, kondroitiinisulfaatti (150mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 16%, raakatuhka 8%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 22,300iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,500iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 280iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 159mg, beetakaroteeni 1,87mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Paino:
15 kg
Arvostelut 0 arvostelua