CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake
CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake

CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake

FinNero
Tuotetta rajoitettu erä.
13,45 €
26,90 €
Sisältää alv. 24 %

CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake, 2 cm x (110-185 cm)

CAMO DOUBLE säädettävät taluttimet Classic, Rainbow ja Forest Lake.


Onko sinulla tilanteita, joissa tarvitsisit erimittaisen taluttimen?

CAMO DOUBLE säädettävä talutin on ratkaisu siihen. Talutinta voidaan säätää sinulle sopivan pituiseksi lyhimmillään 110 cm ja pisimmillään 185 cm mittaisiksi.

CAMO taluttimen käsilenkki on pehmustettu pullealla neoprenillä, mikä tuo mukavuutta koiran ulkoiluttamiseen. Heijastinraita taluttimen käsilenkissä näkyy autoilijoilla liikkuessa pimeällä. 

Vinkki: Taluttimessa olevaan metalliseen lenkkiin voit kiinnittää gagga bag holder -kuljetuskotelon tai vaikka välkkyvän valoheijastimen.

CAMO on uusi maastokuvioinen kuosi, jonka on suunnitellut Eeva Mela RATIAlta. Kuosista saatavilla värikäs RAINBOW, sinisävyinen FOREST LAKE ja vihreäsävyinen CLASSIC.

Taluttimen
- leveys: 2 cm
- pituus: 110-185 cm

Arvostelut 0 arvostelua