Toimitusehdot

Yleistä

LuppaSoppi Oy on lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa ja maahantuoja (Y-tunnus 3293518-5, Ohratie 23, 04410 Järvenpää). LuppaSoppi Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset:

 • Yleisimmillä verkkopankeilla (Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Säästöpankki)
 • Pankki- ja luottokorteilla (Visa, MasterCard, American Express)
 • Klarnan laskulla ja erämaksulla. Lisätietoja lasku- ja erämaksuista näet verkkokaupan kassalla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä olevat toimitustavat ovat: Postin toimitukset pakettiautomaattiin tai Postiin, Matkahuollon Lähellä-paketti, nouto Koirahoitola LomaLupasta tai kotiinkuljetus. Tilauksesi toimituskulut näet verkkokaupan kassalla valitsemasi toimitustavan ja tilauksen painon mukaan.

Toimituskulut: 

 • Matkahuollon Lähellä-paketti alk. 4,90 € – llmainen, kun ostokset 99 €
  • alle 4 kg = 4,90 €
  • 4 kg = 5,90 €
  • 7 kg = 6,90 €
  • 12 kg = 9,90 €
 • Postipaketti (Postiin tai Pakettiautomaattiin) 7,90 € – Ilmainen, kun ostokset 99 €
 • Kotiinkuljetus 9,90 € – llmainen, kun ostokset 160 €
 • Nouto LomaLupasta 0 € (Nouto koirahoitolan aukioloaikoina, osoite: Ohratie 23, 04410 Järvenpää)

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Koiran- ja kissanruoka toimitukset 1-7 vuorokautta. Mahdolliset poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Palautusoikeus koskee vain uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@luppasoppi.fi. Vaihtaessasi tilaamasi tuotteen toiseen veloitamme uudet toimituskulut.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, maksu palautetaan suoraan tilillesi tai luottokortillesi tai mikäli maksutapana on Klarnan lasku tai erämaksu, hyvitetään palautus Klarna-laskulle tai -tilille.

Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia tai toimitettu tuote on vioittunut, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@luppasoppi.fi tai puh. 040 665 6699.

Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)